Over mij
Hallo en natuurlijk welkom op ‘beauty by Diede’.  Ik ben Diede en schrijf sinds januari 2013 op deze site, (wil je meer weten over de site, klik dan hier.) Ik ben geboren en getogen in Brabant en winkel hier ook regelmatig :). Op dit moment zit ik in atheneum 3.


Ik ben een beautyblog begonnen omdat ik heel erg geïnteresseerd ben in beauty. Ik word blij van de meest mooie lipproducten, gepigmenteerde blushes en nagellakjes in allerlei kleuren. Pastel, neon? Het maakt niet uit. Daarnaast houd ik ontzettend van schrijven, ik geniet er echt van als ik artikeltjes voor jullie zit te typen. Op dit moment zit ik dus ook met een grote glimlach achter de computer.
 
Bron: www.weheartit.com
 

Naast beauty en schrijven vind ik ook nog een heleboel andere dingen leuk. Ik korfbal twee keer in de week met mijn gezellige team en sinds kort behoort Instagram ook tot mijn favorieten. Foto's maken en af en toe koken, vind ik ook onwijs gaaf.  Ik ben dol op lekker eten: avocado, gerookte zalm, thee, Bosche Bollen? Noem maar op, daar kan ik echt van genieten.
Ik hoop dat jullie kunnen genieten van mijn artikelen. Als jullie nog vragen hebben, ideetjes of tips laat het me dan weten via de comments.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!