donderdag 6 maart 2014

Beauty by Diede is VERHUISD

Nieuwe blog: www.beautybydiede.blogspot.nl

Nieuwe artikelen komen dus alleen nog maar online op bovenstaande website. Ik hoop dat jullie met mij mee willen verhuizen.

Beauty by Diede is verhuisd! Ja, je leest het goed. Ik vond de streepjes in mijn blog url heel erg irritant en daarnaast wilde ik graag 'Google +' aan mijn blog koppelen maar doordat ik een email-adres van school gebruikte kon dat niet.


Wat betekend dit voor beauty by Diede? Nou eigenlijk niet veel, behalve dan dat je www.beautybydiede.blogspot.nl moet intypen in plaats van die rare streepjes(-) ertussen. Jullie zullen er bijna niks van merken, maar voor mij achter de schermen is het gewoon handiger.

De nieuwe site ziet er iets anders uit, maar socialmedia en emailadres konden allemaal gewoon het zelfde blijven. Wat misschien ook wel leuk is, mijn nieuwe site kun je nu volgen op Bloglovin'.

Als allerlaatste, het is nog niet helemaal af want het is echt heel erg veel werk. Ik ben aan de slag gegaan met een aantal HTML codes en ik ben nog bezig met alle 275 artikelen over zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een comment achter, ik neem zo snel mogelijk een kijkje op jóuw website!